O altă grupare care fura catalizatoare de la maşini din Chişinău, destructurată. Printre membri, o fată de 17 ani

Acum 1 an, 5 luni - 29 Octombrie 2022, autoblog
O altă grupare care fura catalizatoare de la maşini din Chişinău, destructurată. Printre membri, o fată de 17 ani
Polițiștii capitalei au destructurat un alt grup infracțional specializat în furturi de catalizatoare de la automobilele de marca Toyota. Prejudiciul se ridică la 1.5 milioane de lei (circa 80.000 de euro după cursul de schimb actual)!

Suspecții, șase tineri cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, dar și o minoră de 17 ani, au fost reținuți, fiind suspectați de comiterea a peste 30 de furturi de componente auto, săvârșite timp de trei luni în toate sectoarele capitalei!

Aceștia sustrăgeau de la automobile țeava de eșapament și catalizatorul, pe care ulterior le comercializau la preț de 800 de euro. Indivizii activau pe timp de noapte și fiecare avea un rol bine stabilit.

La moment, cei șase suspecți se află în arest pentru 30 de zile, iar minora este cercetată în libertate. O parte din bănuiți au fost anterior judecați.

Acțiunile de documentare și reținere au fost desfășurate de ofițerii de investigație ai Poliției capitalei, sub conducerea procurorilor Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Buiucani.

Support Ukraine