Noua parcare de lângă Dendrariu, care va fi cu plată, a început să se surpe

Acum 1 an, 4 luni - 24 Noiembrie 2022, autoblog
Noua parcare de lângă Dendrariu, care va fi cu plată, a început să se surpe
Construcție nouă, bubă veche. Parcarea recent finisată şi dată în folosire, aflată pe strada Ion Creangă, lângă Parcul Dendrariu, a început să se surpe!

Amintim că pentru amenajarea acesteia, în cadrul proiectului de reparație capitală a străzii Ion Creangă, s-a cheltuit o sumă deloc mică. Ba mai mult, în viitor se va dori perceperea unei taxe de acces!

Despre problemă, deşi într-un mod ironic, a raportat caricaturistul Alex Buretz, care în personajul de Primar al tuturor primarilor, obişnuieşte să ia la rost persoanele cu funcţii de răspundere în stat şi ale lor fail-uri, încercând prin critici să-i facă mai responsabili.

Ne-a uimit însă şi pe noi descoperirea, care din nou şi din nou demonstrează că lucrările nu se fac calitativ (ori se fac la repezeală) şi nici nu se învaţă lecții din alte cazuri. De folosirea unor tehnologii noi nu mai vorbim. După toate experiențele din trecut trebuia să se găsească o soluţie pentru a nu se ajunge la o astfel de situaţie, însă nu a fost să fie. Mai este sigur 100% de lăsat automobilul în această parcare?

Support Ukraine