Noi detalii despre noul Renault Captur în versiunea plug-in hybrid

Acum 4 ani, 7 luni - 18 Septembrie 2019, autoexpert
Noi detalii despre noul Renault Captur în versiunea plug-in hybrid
La începutul verii Renault a făcut publice primele imagini și informații tehnice ce vizează noua generație a crossover-ului Captur. Conform francezilor, acesta va beneficia și de o versiune plug-in hybrid, disponibilă începând cu primăvara anului 2020.

Acum, producătorul menține interesul față de noul model prin a face publice informații detaliate despre această variantă. Sistemul de propulsie plug-in hybrid va fi alcătuit dintr-un benzinar de 1.6 litri volum și două motoare electrice. Din păcate puterea totală a trenului de propulsie nu este menționată de oficiali.

Cu toate acestea, jurnaliștii publicației L’Automobile Magazine au reușit să afle informații suplimentare de la oficialii Renault prezenți la Salonul Auto de la Frankfurt.

Astfel, propulsorul pe benzină de 1.6 litri volum va asigura 90 de cai putere, în timp ce principalul motor electric va genera echivalentul a 70 CP, iar al doilea motor electric circa 30 de cai putere. În total, sistemul de propulsie PHEV pregătit de Renault pentru noul Captur va oferi circa 160 de cai putere.

Bateria care va alimenta motoarele pur electrice va avea o capacitate de 9.8 kWh și va asigura o autonomie mixtă de 45 de kilometri în regim full electric, sau 65 de kilometri în mediul urban. Valori calculate conform ciclului WLTP.

Support Ukraine