Momentul în care șoferul unui Lexus sare la bătaie la un pieton: Care e motivul

Acum 4 săptămâni, 2 zile - 28 Martie 2024, stiri.md
Momentul în care șoferul unui Lexus sare la bătaie la un pieton: Care e motivul
O bătaie s-a produs pe o stradă din sectorul Ciocana al municipiului Chișinău. Un șofer a sărit la bătaie la un pieton care i-a reproșat conducătorului auto că se deplasa cu automobilul pe trotuar.

„Era zi obișnuită. Vizavi de oficiul meu este o cafenea de unde eu îmi cumpăr cafea și în acea zi, la fel, am mers acolo. La un moment dat, am observat cum pe trotuar merg mai mulți copii și acest șofer a decis să se deplaseze pe trotuar”, susține autorul imaginilor video, care este și victima.

Potrivit pietonului, șoferul conducea neadecvat. Totul s-a întâmplat pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei. Conducătorul auto se afla la volanul unui automobil de model Lexus și făcea manevre pe trotuar în timp ce acolo se aflau copii.

Eu i-am făcut observație, nu l-am filmat și el imediat a apăsat pe gaz și brusc s-a oprit în fața mea. Credeam în acel moment că am să rămân fără picioare”, povestește victima.

Drept urmare, bărbatul a coborât din automobil și a sărit la bătaie la pieton. Ulterior, victima a menționat că va merge la Inspectoratul de Poliție pentru a depune plângere pe numele șoferului.

Dă-te la o parte. (...) Nu am atins pe nimeni”, a spus conducătorul auto.

Potrivit ofițerului de presă, Scripnic Svetlana, agresorul a fost ulterior identificat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 41 de ani. Victima a depus o plângere la poliție. În prezent se stabilesc toate circumstanțele. De asemenea, se efectuează expertiza medico-penală și, ulterior, cel vinovat va fi tras la răspundere. 

Support Ukraine