Ministrul de Interne oferă noi detalii revoltătoare despre accidentul teribil din Chişinău de acum o săptămână

Acum 3 ani, 10 luni - 28 Mai 2020, Piata Auto
Ministrul de Interne oferă noi detalii revoltătoare despre accidentul teribil din Chişinău de acum o săptămână
Azi seara Ministrul de Interne, Pavel Voicu, a dat noi detalii şocante despre accidentul teribil din Chişinău, produs acum o săptămână la intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel Mare.

Cele mai revoltătoare detalii se referă la şoferul Audi şi la modul în care s-a produs accidentul.

În primul rând, am aflat de la ministru că ancheta a confirmat faptul că şoferul Audi se afla într-o cursă cu un alt automobil în momentul petrecerii accidentului, aşa cum presupuneam anterior din imaginile video surprinse de camerele din trafic. A fost identificat şi celălalt şofer. Nici unul dintre cei doi şoferi, însă, NU COLABOREAZĂ cu organul de urmărire penală.

Mai mult ca atât, şi mai revoltător e faptul că şoferul din Audi a încercat să inducă în eroare anchetatorii, declarând că, de fapt, la volanul automobilului în momentul producerii accidentului ar fi fost o altă persoană, care ar fi părăsit locul accidentului. Prezenţa lui la volan, însă, este probată, după cum a afirmat ministrul în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la postul de televiziune N4.

Ministrul a menţionat că sunt deja toate probele necesare pentru ca şoferul de la volanul Audi să fie deferit justiţiei cât mai curând, pentru a fi tras la răspundere. Ministrul a mai spus că nu ştie dacă avocatul şoferului a fost cel care i-a sugerat să aibă această poziţie necooperantă, însă, dacă şi-ar fi recunoscut vina şi ar fi colaborat cu ancheta, s-ar fi putut invoca circumstanţe atenuante pentru pedepsirea lui. Aşa, însă, acuzatorii vor invoca dimpotrivă, circumstanţe agravante solicitând cea mai dură pedeapsă prevăzută de lege.

Support Ukraine