Maşină de şcoală auto, urmărită de poliţia din Moldova, condusă de un instructor în stare de ebrietate

Acum 12 luni - 4 Iunie 2022, Piata Auto
Maşină de şcoală auto, urmărită de poliţia din Moldova, condusă de un instructor în stare de ebrietate
Poliţia din sudul Moldovei a avut de-a face aseară cu un caz neobişnuit, după ce un echipaj a observat o Dacia Logan cu inscripţii de şcoală auto, gonind prin satul Lopăţica din raionul Cahul. Echipajul de poliţie a demarat în urmărirea Daciei şi, după câteva străzi parcurse în viteză, maşina de şcoală a auto a oprit, într-un final.

La volanul maşinii de şcoală auto era instructorul, în vârstă de 42 de ani, locuitor al aceluiaşi sat. Deşi l-au oprit iniţial pentru viteză, poliţiştii au observat semne de ebrietate la şofer, iar etilotestul a indicat 0.77 mg/l în aerul expirat, valoare care se califică drept stare de ebrietate avansată şi se lasă cu suspendarea permisului de conducere şi dosar penal.

Maşina a fost predată ieri unui alt şofer treaz, iar instructorul va avea acum de înfruntat consecinţele unui proces penal. Ca şi efect colateral, odată ce acesta are permisul de conducere suspendat, nu va mai putea profesa o perioadă lungă munca de instructor auto. Vezi mai jos câteva secvenţe video publicat de poliţie.

Support Ukraine