La intrare în Chişinău, un şofer trăgea un câine în afara maşinii. Situaţia a stârnit revoltă

Acum 10 luni, 1 săptămână - 29 Martie 2022, autoblog
La intrare în Chişinău, un şofer trăgea un câine în afara maşinii. Situaţia a stârnit revoltă
Din păcate şi în 2022 există astfel de oameni. Un şofer a fost surprins la intrarea în Chişinău, pe şoseaua Hînceşti, la intrarea-ieşirea din Ialoveni, cum trage un câine în afara maşinii.

Un alt participant la trafic a văzut priveliştea teribilă în timp ce se deplasa pe contrasens şi a întors cu prima ocazie pentru a opri bătaia de joc.

Camera sa de bord a înregistrat o secvenţă în care se vede cum animalul era tras. De cât timp şi pe ce distanţă a fost tras într-un astfel de mod nu putem şti, însă imaginile au stârnit revoltă în spaţiul online, fiind inclusiv etichetate mai multe organizaţii şi diverse subdiviziuni a poliţiei pentru a se lua măsuri necesare.

Martorul ocular, atunci când a reuşit să-l oprească pe tip, a auzit în replică la întrebarea sa: „Ce faci omule?”, răspunsul – „Eu așa îmi plimb câinele!” Fără ezitare a sunat în același timp la poliție, comunicând numărul de înmatriculare a mașinii, dar și direcția în care se deplasa. După 30 de minute poliția a revenit cu un apel cerându-i detalii, semn că situaţia a fost înregistrată şi urmează să se ia o decizie legală.

Support Ukraine