Incident de neînţeles în Chişinău, un Mercedes ajungând suspendat la intersecţia străzilor Albişoara şi Alecsandri

Acum 2 ani, 1 lună - 6 Martie 2022, Piata Auto
Incident de neînţeles în Chişinău, un Mercedes ajungând suspendat la intersecţia străzilor Albişoara şi Alecsandri
Un incident de neînţeles a avut loc astă dimineaţă la intersecţia străzilor Albişoara şi Alecsandri din Chişinău. Un Mercedes a ajuns suspendat pe trotuarul denivelat al intersecţiei, într-o poziţie nefirească, stârnind curiozitatea trecătorilor despre modul în care a ajuns acolo.

Din fericire, pare să fie vorba de un incident, nu de rezultatul unui accident. Din informaţiile preliminare pe care le avem în acest moment, maşina era parcată neregulamentar pe partea superioară a trotuarului, în pantă, şi la un moment dat a pornit singură spre vale, fără a avea un şofer în interior. Maşina a ajuns în zona denivelării de trotuar şi a coborât spre partea de jos a străzii. Din fericire, gardul mic de piatră de jos a fost punctul în care partea inferioară a maşinii s-a oprit şi astfel ea nu a mers mai departe spre drum.

Sigur, o asemenea situaţie putea sfârşit mult mai grav, aici fiind suficient să ne amintim de autobuzul care a luat-o la vale pe aceeaşi stradă Alecsandri acum câteva luni şi a distrus un număr imens de automobile. În acest caz, pare să fi suferit doar Mercedesul. Am solicitat de la o poliţie şi versiunea oficială a celor întâmplate, până la ora publicării deocamdată nu avem un răspuns.

Support Ukraine