A încercat să treacă frontiera cu un permis de conducere fals, dar a fost depistat de polițiști

17 Octombrie 2017 - Timpul.md

A încercat să treacă frontiera cu un permis de conducere fals, dar a fost depistat de polițiști

Un tânăr moldovean este documentat de poliţiştii de frontieră după ce acesta a prezentat la control un permis de conducere fals.

Pe numele tînărului a fost pornit proces penal privind deținerea și folosirea documentelor oficiale false, prevăzute de art.361, al.1 CP al R.Moldova.

În seara zilei de 15 octombrie a.c., în punctul de trecere Leușeni, pe direcția ieșire din țară s-a prezentat un cetățean al R.Moldova de 31 de ani, la volanul unui camion MAN înmatriculat în Romania. Pe lângă documentele de călătorie, polițiștii de frontieră au solicitat să fie prezentat și permisul de conducere. Din primele cercetări, cu ajutorul tehnicii speciale, s-a constatat că permisul conținea semne de falsificare. Șoferul a declarat că nu cunoaște despre falsul în document, fiind perfectat de o persoană necunoscută.

În cazul dat, polițiștii de frontieră continuă cercetările, în vederea stabilirii veridicității celor declarate și luării măsurilor legale ce se impun. Permisul de conducere a fost ridicat și trimis către expertizare.

Adauga anunt nou