Încă două mașini au fost cuprinse de flăcări în Chișinău

Acum 6 ani, 5 luni - 27 Octombrie 2017, Deschide
Încă două mașini au fost cuprinse de flăcări în Chișinău
Două automobile au luat foc azi-dimineaţă la Chişinău, în sectoarele Râşcani şi Ciocana. Pompierii au înregistrat o diferenţă de 10 minute între cele două incendii.

Conform informațiilor oferite de Serviciul Protecției Civile și situații Excepționale (SPCSE), pompierii au fost alertați azi dimineață pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Calea Orheiului, din cartierul Poșta Veche al sectorului Râșcani.

Potrivit ofițerului de presă al SPCSE, Liliana Pușcaș, un autovehicul de model „BMW X3" s-a aprins în timpul deplasării. La fața locului, pentru lichidarea incendiului, a intervenit o autospecială. Nu a avut de suferit nimeni, dar BMW-ul a ars într-o proporție de 80%.

După numai 10 minute, pompierii au fost din nou alertați, un incendiu fiind semnalat și pe strada Uzinelor din sectorul Ciocana. Apelul a fost înregistrat la ora 10:00. Pompierii au intervenit pentru a stinge focul ce a cuprins cabina unui TIR. Incendiul a fost lichidat înaninte de a se extinde.

În ambele cazuri urmează să fie stabilite circumstanțele producerii incendiului.

Pe parcursul lunii trecute, la Chişinău au luat foc, în mod inexplicabil, mai multe automobile. Doar într-o singură zi, 25 septembrie, au ars trei vehicule într-un interval de 15 minute.

Support Ukraine