Încă doi șoferi identificați și reținuți pentru organizarea curselor ilegale

Acum 3 ani, 10 luni - 20 Mai 2020, Telegraph
Încă doi șoferi identificați și reținuți pentru organizarea curselor ilegale
Trei tineri vitezomani, cu vârstele între 21 și 27 de ani, au fost sancționați pentru participarea în cursa organizată prin cale ilegală.

Cazul a fost înregistrat de angajații poliției după ce pe internet au apărut materiale video cu organizatorii și participanții cursei, în momentul desfășurării acesteia. Drept urmare, amatorii de viteză au fost identificați și amendați.

Tânărul de 27 de ani a fost sancționat cu 2000 de lei și 5 puncte de penalizare. Alți doi șoferi, la, fel, au fost identificați și urmează să fie sancționați conform prevederilor legii, după stabilirea tuturor consecințelor cazului. Reamintim că pe data de 18 mai, la numai o noapte după producerea accidentului terifiant din centrul Chișinăului, zeci de tineri au organizat curse ilegale, pentru care urmează să fie pedepsiți.

Inspectoratul Național de Securitate Publică recomandă șoferilor să respecte regulile de circulație rutieră și să nu pună în pericol ceilalți participanți la trafic.

Alți doi șoferi, implicați în cursele ilegale care au dus la accidentul din centrul Chișinăului, sancționați conform legislației

Polițiștii Inspectoratului Național de Securitate Publică au documentat ceilalți doi conducători auto, care au încălcat regulile de circulație prin participarea nemijlocită la cursa ilegală, care a avut loc în Chișinău, în noaptea de 16 spre 17 mai.

Ambii șoferi sunt din Chișinău, unul în vârstă de 21 de ani, iar celălalt de 25 de ani.

Materialele au fost expediate instanței de judecată pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii.

Support Ukraine