Hype moldovenesc! Un vlogger a incendiat un Saab cu volanul pe dreapta, pentru a deveni popular pe internet

Acum 3 ani, 2 luni - 26 Ianuarie 2021, autoexpert
Hype moldovenesc! Un vlogger a incendiat un Saab cu volanul pe dreapta, pentru a deveni popular pe internet
Chiar dacă majoritatea bloggerilor declară că încearcă să aducă un exemplu corect publicului său și să-i influențeze doar pentru a face fapte bune, se pare că prostia totuși e mult mai molipsitoare.

Cu toții ne amintim acel video viral a vloggerului rus, Mihail Litvin, care în formă de protest și-a incendiat propriul Mercedes-AMG GT 63 S. Ei bine, se pare că și în Moldova avem un Litvin al nostru, dar care are alte motive de a-și da foc mașinii. Îi spune Petru Baurciulu și declară că a decis să facă ceva ce nu a făcut nici un influencer autohton. Acesta a dat foc unui Saab 9-3 de a doua generație cu volan pe dreapta, fapt pentru care a fost luat în derâdere de internauți.

"Ultima vreme primeam o sumedenie de mesaje „Pune-mi și mie 100 de lei pe cont", „Dacă ai așa mulți bani da-mi și mie 100 de lei",doresc să vă ofer o motivație și exemplu pentru a vă demonstra că totul este absolut posibil. Astăzi pentru mine este o zi foarte importantă, voi începe totul de la zero fără mașină, fără bani și o să ne ridicăm impreună de la început, ceea ce am făcut eu astăzi nu a mai făcut nici-un influencer de la noi din Republica Moldova.Nu vreau să ofer un exemplu greșit, de a vă îndemna să recurgeți la astfel de acțiuni pe care le-am făcut eu astăzi", a scris vloggerul în descrierea videoclipului.

Anticipând că va fi comparat cu Mihail Litvin, acesta a insistat că: "Înainte de a mă critica că l-am copiat pe Mihail Litvin vreau să vă spun că ceea ce am făcut eu este cu totul alt ceva: Nu merge vorba că vreau să incendiez mașina și să fac hayp pe seama acestui video, vreau să demonstrez că în scurt timp v-om obține mult mai mult decît avem acum".

Support Ukraine