Hoții au furat 25 de indicatoare rutiere, instalate pe traseul Căușeni – Ștefan Vodă

Acum 5 ani, 4 luni - 11 Decembrie 2018, autoexpert
Illustration
Illustration
La numai un an de zile după ce au fost instalate, 25 de indicatoare rutiere au fost furate! Hoții le-au smuls cu tot cu piloni, acum câteva zile, de pe marginea drumului Căuşeni – Ştefan Vodă, scrie publika.md.

Poliţiştii au fost alertaţi de responsabilii de la Administraţia de Stat a Drumurilor care au mers într-o inspecţie pentru a vedea starea carosabilului. Suma pagubei se estimează la peste 50 de mii de lei.

Au dispărut practic toate indicatoarele care au fost acolo instalate şi de prevenire şi de interzicere, de limitare a vitezei şi aşa mai departe. În mod urgent noi lucrăm de a lichida neajunsul acesta care  este„, a spus inspectorul tehnic la SA Căuşeni, Mihail Ganga.

Muncitorii care montează indicatoarele rutiere spun că nu înţeleg la ce le folosesc oamenilor acestea.

Eu nu aş crede că un capăt de trubă de doi metri, de ţavă de asta să o folosească undeva. Nu e normal, nu e frumos pur şi simplu„, a spus Grigorie Gogo.

Ele se fură la rând, da se fură mai mult din partea a ţevilor. Ţevile le trebuie, nu le trebuiesc indicatoarele Cine poate face astfel de lucruri? Oamenii cei răi, care nu au bani şi se gândesc că pot să le ia de aici."

Localnicii sunt indignaţi de gestul făptaşilor. Între timp forţele de ordine din Căuşeni susţin că hoţii au mai dat iama prin zonă acum doi ani, însă au fost găsiţi.

Anterior am mai avut furturi de indicatoare rutiere, bănuim că persoanele care să zicem anterior au săvârşit astfel de genuri de infracţiuni posibil a doilea oară să mers şi să sustras tot ei indicatoarele„, a spus şeful IP Căuşeni, Vitalie Arnăutu.

Indicatoarele furate au fost instalate acum un an. Vinovaţii riscă până la cinci ani de puşcărie.

Support Ukraine