Depășire riscantă, la Căușeni. Un tânăr a băgat un bărbat de 71 de ani în spital

Acum 1 an, 9 luni - 30 Aprilie 2021, Telegraph
Depășire riscantă, la Căușeni. Un tânăr a băgat un bărbat de 71 de ani în spital
Coliziune violentă, pe o stradă din orașul Căușeni. O persoană a ajuns la spital după ce mașina în care se afla ca pasageră a fost tamponată de un alt automobil.

Totul a avut loc în data de 29 aprilie, puțin după ora 15.00, pe strada Șoseaua Tighinei din oraș.

La locul impactului a fost chemată poliția și ambulanța. Potrivit ofițerului de presă de la IGP, Silvia Vetcu, totul s-ar fi întâmplat după ce un șofer de 22 de ani care se deplasa la volanul mașinii de culoare neagră, ar fi ieșit la o depășire riscantă în curbă.

În rezultat, tânărul ar fi ieșit pe contrasens și s-a tamponat în vehiculul de culoare albă condus de un bărbat de 45 de ani. În mașina care se deplasa regulamentar se afla și un bărbat de 71 de ani.

Coliziunea a fost atât de violentă, încât bătrânul a avut de suferit diverse traumatisme. Acesta a fost preluat de medici și dus la spitalul din Căușeni.

Oamenii legii au pornit o anchetă pe caz. Dacă se va demonstra că șoferul de 22 de ani a ieșit la depășire neregulamentară, provocând astfel impactul, el va fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor suferite de victimă.

Support Ukraine