A fost reabilitat un drum de ocolire a oraşului Cahul care care va eficientiza transportul de mărfuri şi călători

27 Decembrie 2017 - tv8.md

A fost reabilitat un drum de ocolire a oraşului Cahul care care va eficientiza transportul de mărfuri şi călători

Strada Spirin din municipiul Cahul arată acum ca nouă. Zilele acestea a avut loc recepția la terminarea lucrărilor în cadrul proiectului investițional „Reabilitarea și modernizarea drumului de importanță regională - strada Ivan Spirin din mun. Cahul", din sursele Fondului Național de Dezvoltare Regională.

Grație implementării acestui proiect au fost reparați în total 2,6 km de drum, cu trotuarele aferente.

Strada Spirin reprezintă o cale de ocolire a oraşului Cahul care oferă acces autoturismelor şi autocamioanelor spre direcţiile orașelor Taraclia și Vulcăneşti.

După darea în exploatare a străzii reparate, aceasta urmează să aducă beneficii celor 41 de mii de locuitori ai orașului Cahul, precum și unui număr de 187 de mii de cetățeni, cât constituie populația raioanelor Taraclia și Vulcănești.

Costul total al proiectului „Reabilitarea și modernizarea drumului de importanță regională – strada Ivan Spirin din mun. Cahul" este de circa 37 milioane lei, acesta având drept obiectiv general eficientizarea transportului de mărfuri şi călători în Regiunea de Sud a Republicii Moldova prin îmbunătăţirea infrastructurii rutiere.

Adauga anunt nou