Dacia Duster va fi din nou disponibilă cu cutie automată EDC! Transmisia va fi prezentă odată cu lansarea facelift-ului în 2021

Acum 3 ani, 4 luni - 26 Noiembrie 2020, autoexpert
Dacia Duster va fi din nou disponibilă cu cutie automată EDC! Transmisia va fi prezentă odată cu lansarea facelift-ului în 2021
Veste bună pentru cei care planifică să-și achiziționeze în viitorul apropiat o Dacia Duster, dar aveau dubii din cauza lipsei unei transmisii automate. Odată cu apariția facelift-ului, SUV-ul român va fi disponibil cu cutia automată EDC.

Acesta a fost anterior disponibil cu o transmisie automată, în 2017-2018. Iar acum, presa internațională informează că Grupul Renault a decis să reintroducă această opțiune.

Din păcate, informațiile apărute nu au fost încă confirmate de constructorul de la Mioveni, însă pe forumul Wroldscoop, specializat în informații exclusive, a apărut un document intern al Grupului Renault redactat de Direcția Comercială Renault din Franța.

Actul oferă un rezumat al anului 2021 care vizează marca Dacia, iar una dintre noutățile anunțate pentru viitorul apropiat, este lansarea unui Duster facelift. Tot acolo se regăsește și mențiunea Duster va avea din nou o cutie automată EDC.

"Profităm de facelift-ul pentru Duster pentru a readuce cutia EDC, un argument cheie pentru clienții din segmentul SUV-urilor compacte", se menționează în documentul intern.

La începutul anului 2019, oficialii Dacia au confirmat că transmisia automată EDC va reveni la un moment dat în lista de dotări a lui Duster, fără să anunțe însă o dată exactă.

Support Ukraine