Despre lucrările de reabilitare a podului Mihai Viteazu a vorbit astăzi șeful Direcției generale mobilitate urbană, Vitalie Mihalache, la ședința Primăriei. Acesta a menționat că pe șantier muncesc în jur de 30 de angajați, care efectuează lucrări de reabilitarea podului, dar, în paralel, și de amenajare a spațiilor pietonale.
Am reușit să discutăm cu mai mulți șoferi, care ne-au spus că nu sunt mulțumiți de procesul de reabilitare a zonei și că reparația se tărăgănează. Anterior, responsabilii de la Primărie au anunțat că circulația rutieră pe prima porțiune a podului va fi permisă, cel mai probabil, la sfârșitul lunii mai.
VITALIE MIHALACHE, șeful Direcției generale mobilitate urbană: "Luând în considerare faptul că partea din zona Albișoara este în faza activă de executare și inclusiv la un grad avansat de finalizare, putem spune că, practic, la ora actuală avem 45% din lucrările demarate pe zona podului de pe Mihai Viteazul."
Mulți șoferi spun însă că pe acest pod și în proximitatea lui se creează ambuteiaje infernale aproape în fiecare zi. Șoferii spun că de multe ori când traversează podul au observat că muncitorii nu-și fac treaba, iar din această cauză, lucrările de reparație se tărăgănează.
La sfârșitul lunii februarie curent, șeful Direcției generale mobilitate urbană a declarat că circulația rutieră pe prima porțiune a podului de pe strada Mihai Viteazul va fi permisă, cel mai probabil, la sfârșitul lunii mai. Lucrările au început în primăvara anului trecut și ar urma să se încheie în decembrie 2025. Potrivit lui Vitalie Mihalache, la reabilitarea podului sunt antrenați în jur de 30 de muncitori.
ştiri asemănătoare