Confirmat: Cristiano Ronaldo deţine un Bugatti Centodieci

Acum 2 luni, 1 săptămână - 1 Aprilie 2023, stiri.md
Confirmat: Cristiano Ronaldo deţine un Bugatti Centodieci
Zvonul din primăvara lui 2020 s-a adeverit. Cristiano Ronaldo deţine unul din cele doar 10 exemplare Bugatti Centodieci. Apropo, este al şaptea produs ca număr de ordine, în corespundere cu cifra sa norocoasă şi cea pe care o utilizează în fotbal!

Hypercarul înmatriculat în Portugalia şi surprins aseară în Madrid este practic identic cu prototipul folosit la premieră.

Are un exterior finisat într-o nuanţă albă, iar pentru contrast există mai multe elemente vopsite într-o culoare neagră sau pur şi simplu textura fibrei de carbon este lăsată la vedere, dar acoperită cu lac. Interiorul este îmbrăcat în piele predominant roşie, cu accente negre. Jantele sunt forjate cromate, iar în spatele lor sunt nişte etrieri masivi de culoare roşie.

Preţul de start al unui Centodieci era de opt milioane de euro, însă fără taxe şi opţiuni. În Portugalia există două taxe principale necesare de plătit la importul unei maşini: TVA (în prezent este de 23%) şi ISV (taxa pe vehicule care e de maximum 10%). Calculați singuri cât a scos din buzunar.

Ronaldo este un client fidel al Bugatti. Anterior şi-a procurat un Chiron, iar înainte de acesta avea un Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, pe care un bodyguard i l-a avariat în vara lui 2022.

Support Ukraine