Chişinău: Suspendarea circulaţiei pe două străzi, până pe 3 şi 31 martie inclusiv, a fost amânată

Acum 5 ani, 2 luni - 5 Februarie 2019, autoblog
Chişinău: Suspendarea circulaţiei pe două străzi, până pe 3 şi 31 martie inclusiv, a fost amânată
Primăria municipiului Chișinău informează că pe strada Tighina, tronsonul cuprins între bd.

Ștefan cel Mare și Sfânt și str. 31 August 1989, circulația rutieră este deschisă, iar lucrările anunțate din data de azi până pe 31 martie 2019 au fost amânate din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Astfel, transportul public va activa conform programului obișnuit.

Tot din aceeași cauză, au fost suspendate și lucrările de pozare a rețelelor inginerești pe str. 31 August 1989, în perimetrul străzilor Ismail – Lev Tolstoi.

Data reluării lucrărilor de reabilitare pe obiectivele menționate va fi anunțată ulterior.

Începând cu ziua de astăzi şi până pe 31 martie 2019 inclusiv, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. 31 August 1989, în legătură cu executarea lucrărilor de modernizare a trei străzi din zona centrală a capitalei.

Astfel, având în vedere necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare pe str. Tighina, în perioada de referință circulația transportului public va fi reorganizată.

Ruta de troleibuz nr.34 – de pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, întoarcere la intersecția cu str. București, str. Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzul nr. 9 – Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr.178 și nr.192 -Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de microbuz nr. 190 – Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 04.02.2019 – 03.03.2019 sunt planificate lucrări de pozare a rețelelor inginerești pe str. 31 August 1989, în perimetrul străzilor Ismail – Lev Tolstoi, cu suspendarea traficului rutier!

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Support Ukraine