Cel mai exemplar conducător de trotinetă, surprins în Chişinău alături de patrupedul său

Acum 1 an, 2 luni - 27 Ianuarie 2023, Piata Auto
Cel mai exemplar conducător de trotinetă, surprins în Chişinău alături de patrupedul său
Conducătorii de trotinetă sunt un fenomen tot mai prezent pe străzile din Chişinău, în special în perioadele mai calde ale anului, şi de foarte multe ori pot fi observate situaţii în care aceştia nu poartă cască sau elemente reflectorizante, iar trotineta nu e iluminată suficient de bine.

Totuşi, ieri seară în Chişinău a fost surprins probabil cel mai exemplar conducător de trotinetă, alături de patrupedul său.

Conducătorul de trotinetă era echipat cu cască, de o culoare stridentă, cu efect reflectorizant, iar trotineta sa era luminată atât cu luminiţe obligatorii, cât şi cu elemente adiţionale de-a lungul ei, în partea inferioară. Pe lângă asta, proprietarul trotinetei îşi transporta şi câinele cu el, pe care l-a îmbrăcat cu o vestă reflectorizantă şi i-a pus şi ochelari.

Fireşte, acest tablou arată oarecum nostim, dar el este şi benefic pentru siguranţa celor doi de pe trotinetă, or, vizibilitatea vehiculului e cu adevărat asigurată acum. Se pare că regulamentul circulaţiei rutiere nu are încă o prevedere expres pentru patrupede, şi interzice doar călătoria pe trotinetă a mai mult de o persoană. Vezi toată situaţia surprinsă ieri pe bulevardul Ştefan cel mare în video-ul scurt de mai jos.

Support Ukraine