Cazul şoferului care circulase cu 180 km/h pe serpentinele dinspre Hînceşti. Ce spune poliţia

Acum 3 ani, 9 luni - 20 Iulie 2020, autoblog
Cazul şoferului care circulase cu 180 km/h pe serpentinele dinspre Hînceşti. Ce spune poliţia
Cel mai probabil deja aţi văzut aceste imagini, care în ultimele ore au devenit virale în spaţiul online din Moldova, însă dacă nu, iată despre ce este vorba.

Posesorul unui BMW Seria 6 s-a "surprins singur pe sine" cum se "aventurează" pe serpentinele de pe traseul Chişinău-Hînceşti.

Cu o mână controlând volanul şi cu alta telefonul mobil a realizat mai multe manevre periculoase, dar şi neregulamentare, chiar şi accelerând până la aproximativ 200 de km/h.

Solicitat pentru o reacţie, ofiţerul de presă al INSP Natalia Golovco ne-a comunicat că acest caz a fost înregistrat şi urmează identificarea şoferului. Dacă se va reuşi, doar în această situaţie va putea fi întocmit, în prezenţa sa, un proces verbal cu încălcarea/încălcările comise. La momentul actual nu se poate spune ce riscă.

Reieşind din cele văzute în scurtul filmuleţ, şoferul în cauză a încălcat minim cinci prevederi ale regulamentului de circulaţie rutieră, respectiv fiind pasibil de sancţionare în baza a minim cinci articole din Codul Contravenţional. Sumele de bani total acumulate ar putea să nu depăşească 10.000 de lei, însă iată numărul de puncte de penalizare primite, în plus cu cele pe care le-ar avea deja în "cont", ar duce automat la suspendarea permisului de conducere.

Aşteptăm un rezultat din partea poliţiei şi să sperăm că nu se va alege doar cu amendă de minim 1.500 de lei şi cinci puncte de penalizare pentru depăşirea limitei de viteză cu peste 40 km/h.

Support Ukraine