Cât de practicabile sunt drumurile din Republica Moldova la moment? Anunţul autorităţilor

Acum 6 ani - 21 Martie 2018, autoblog
Cât de practicabile sunt drumurile din Republica Moldova la moment? Anunţul autorităţilor
Drumarii din Republica Moldova au avut au lucrat toată noaptea pentru a curăţa drumurile principale după un nou val de ninsori care au trecut.

Se mai acţionează şi la această oră pentru a face toate căile spre localităţile din ţară accesibile.

În ce priveşte zona municipiului Chişinău, se intervine în continuare cu toată tehnica din dotare, iar până când va ajunge să fie curăţată fiecare stradă, INP îndeamnă şoferii să fie atenţi pentru că pe suprafeţele carosabile există gheaţă.

De asemenea pe arterele cele mai solicitate la această oră se circulă cu dificultate.

Potrivit informaţiilor furnizate de Administraţia de Stat a Drumurilor, în intervalul orar 17°°/20.03.2018 – 07 °°/21.03.2018 pe drumurile naționale s-au efectuat lucrări de patrulare, deszăpezire şi combaterea lunecușului. În procesul tehnologic au fost antrenate: utilaje speciale – 196 (unități), material antiderapant – 2085.8 (tone) şi muncitori rutieri – 327.

Circulaţia rutieră pe drumurile naționale este asigurată în condiții de iarnă. Starea drumurilor este satisfăcătoare. Se recomandă participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Support Ukraine