Cât de iscusit se poate derapa controlat în Moldova, la recentul campionat oficial de drift

Acum 8 luni - 31 Mai 2022, Piata Auto
Cât de iscusit se poate derapa controlat în Moldova, la recentul campionat oficial de drift
Acum câteva zile, publicam o ştire în care anunţam că în Moldova avusese loc primul campionat oficial de drift, în care participanţii au concurat cu adevărat, în spirit sportiv, la iscusinţa cu care pot derapa controlat.

Mai spuneam că drfiting-ul a fost recunoscut, în sfârşit, ca disciplină sportivă oficială, iar astfel evenimentul a avut statut de competiţie sportivă în toată legea.

Ei bine, după acel material am primit o serie de materiale video de la unul din pasionaţi, Ilie Trick, administrator al grupului de Facebook Old Cars Moldova, care a fost prezent şi a filmat cele mai interesante scene cu evoluţia participanţilor. Iar aceste secvenţe video arată mult mai mulţi participanţi în acţiune, derapând cu iscusinţă. Şi pentru că e pentru prima dată când aceste derapaje au loc ca un eveniment de motorsport, dar şi pentru că ştim cât e de dificil în Moldova să perseverezi într-o asemenea pasiune şi într-o asemenea disciplină de sport, ne-am gândi că ar fi frumos să vadă cât mai mulţi oameni ceea ce s-a petrecut week-end-ul trecut pe terenul de la Sângera, sau, cu alte cuvinte, să se vadă cât de iscusit de poate derapa controlat în Moldova deja la un prim campionat de drift.

Support Ukraine