In capitala a plouat toata ziua, iar gropile acoperite cu apa s-au transformat intr-un pericol penru soferi.

Acum 6 ani, 1 lună - 14 Martie 2018, protv
In capitala a plouat toata ziua, iar gropile acoperite cu apa s-au transformat intr-un pericol penru soferi.
In capitala a plouat toata ziua, iar gropile acoperite cu apa s-au transformat intr-un pericol penru soferi. Doar daca ghiceau unde sunt puteau sa le ocoleasca, altfel, vai de jante si anvelope

La Chisinau a plouat astazi toata ziua, iar gorpile acoperite cu apa s-au transformat intr-un pericol penru soferi. Doar daca ghiceau unde sunt puteau sa le ocoleasca. Altfel, vai de jante si anvelope. Balti cu surprize sunt la tot pasul, pietonii se inghesuie pe sub garduri de frica sa nu fie stropiti.

"Nu pot sa spun nimic, lucram doar pentru reparatia masinilor."

"Mai ales acum ele sunt pline cu apa, mergem incetisor, se strica masina trebuie sa mergem des la service."

"De fiecare data este asa, in fiecare an, bani sunt dar nu se duc unde trebuie, asa e situatia."

Pe strada Albisoara din zece in zece metri dai peste o groapa. De exemplu daca nimeresc in acest crater soferi risca sa ramana pe trei roti. Acelasi peisaj este pe majoritatea strazilor din capitala. Soferii trebuiau sa demaste unele gropi invizibile pe timp de ploaie, iar cei care nu sunt atenti o patesc si ajung la vulcanizare. Pe strada Tudor Vladimirescu din cauza apei de pe carosabil, pietonii care mergeau pe trotuare riscau sa fie stropiti din cap pana in picioare.

Pietonii se plang ca soferii circula cu viteza, iar din cauza masinilor parcate pe trotuar nici nu au unde sa se fereasca.

"Uitativa ce mizerie, foarte mizerabil, oamenii merg si ei pe unde pot. Soferii pe unde apa e mai mare pe acolo merg si stropesc toata lumea care trece pe drum."

"In primul rand canalizare pluviala nu este si drumurile sunt pline cu apa. Totuarele nu sunt asa cum ar trebui sa fie. Nimic nu se face. Nimanui nu-i pasa."

"Iata vedeti apa aici masini vin doamne fereste ce se face, dupa asta trebuie de spalat hainele."

"Ar trebui sa traim intr-un oras mai curat oleaca"

"De cand traiesc in acest oras, aici mam nascut dar asa bardac nu a fost niciodata, totul este stricat, conducere nu este , boltoaca cum sa mergi prin ea, poti sa inoti."

Daca pe trotuar risti sa fii stropit in statii situatia nu este mai buna. Pe strada Uzinelor, aproape toate sunt distruse, iar unele sunt chiar si fara acoperis.

"Ian uitativa ce asta ii statie ori sa stai cu umbrela ori ..."

"Este o mizerie extraordinara, cu atat mai mult aici este o scoala profesionala unde invata 400 de copii, si zilnic stau in aceste conditii cum acolo asa si aici, in afara de aceasta uitativa ce pietonala acvem aici."

Am incercat sa aflam cand vor incepe drumarii sa acopere craterele din oras. Purtatorul de cuvant al primariei ne-a redirectionat catre seful Directia Transport, care insa nu ne-a raspuns la telefon. Anterior responsbailii de la drumuri ne-au spus ca asteapta ca vremea sa se mai incalzeasca pentru a incepe plombarea strazilor ciuruite de gropi.

Support Ukraine