BMW-ul ce a strivit-o pe Marcela, implicat într-un alt accident în 2021

Acum 1 an, 1 lună - 14 Martie 2023, stiri.md
BMW-ul ce a strivit-o pe Marcela, implicat într-un alt accident în 2021
BMW-ul verde ce a strivit-o pe Marcela Paladi a mai fost implicat într-un alt accident la sfârșitul anului 2021. Mai mult, mașina avea atunci o altă culoare, iar imediat după acel impact a fost revopsită.

Într-un mesaj anonim expediat JurnalTV, un telespectator a informat că BMW-ul verde și cel alb e unul și același automobil, transmite Știri.md. 

Acesta a fost vopsit de proprietar încă în decembrie 2021, după ce a fost implicat într-un accident, când unui autobuz i-ar fi cedat frânele și a tamponat 15 mașini pe strada Vasile Alecsandri din Chișinău.

Totodată, ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție Diana Fetco a confirmat pentru sursa citată că BMW-ul alb implicat în accidentul din 2021 și BMW-ul verde, care a lăsat-o fără picioare pe Marcela Paladi este unul și aceleași automobil, adăugând că „într-adevăr în pașaportul tehnic numărul, caroseria coincid, însă nu și culoarea”.

Solicitat de sursa citată, Gheorghe Begu a refuzat să vorbească despre accidentul de pe viaduct. El riscă închisoare de până la 7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Support Ukraine