Atenție! Programul de muncă al Secției calificare a conducătorilor auto din Chișinău a fost modificat

Acum 1 an, 8 luni - 5 Iulie 2022, bizlaw
Atenție! Programul de muncă al Secției calificare a conducătorilor auto din Chișinău a fost modificat
Secția calificare a conducătorilor auto din municipiul Chișinău (str. Salcîmilor, 28) a fost modificat începând cu data de 1 iulie. Anunțul a fost făcut de Agenția Servicii Publice.

Astfel, Secția va activa de marți până sâmbătă, inclusiv, de la ora 7.30 până la ora 16.00. Zilele de duminică și luni vor fi zile libere.

În context, menționăm că, programarea pentru examenul auto se face online, pe site-ul ASP. Pe platforma digitală urmează să selectați serviciul solicitat, locația, data programării și să introduceți datele personale: IDNP-ul, numele și prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Reamintim că recent Guvernul a schimbat regulile de organizare a examenului pentru obținerea permisului de conducere. Mai exact, viitorii conducători auto nu vor mai fi supuși subprobei ”poligon” în cadrul examenelor pentru obținerea permisului de conducere categoria B.

Potrivit datelor publicate în luna martie, timpul de așteptare în baza programării prealabile pentru obținerea permisului de conducere categoria B era de circa 30 de zile. Datorită implementării noilor modificări, Agenția Servicii Publice estimează că perioada de așteptare se va micșora și mai mult. Anterior, timpul de așteptare era de circa 60-90 zile.

Support Ukraine