Atenţie! Maşini care au avut de suferit în inundațiile extreme din Spania ar putea ajunge şi în Moldova

Acum 4 ani, 7 luni - 19 Septembrie 2019, autoblog
Atenţie! Maşini care au avut de suferit în inundațiile extreme din Spania ar putea ajunge şi în Moldova
După cum poate cunoaşteţi din ştiri, acum câteva ore locuitorii din sudul Spaniei s-au confruntat cu o calamitate naturală de proporţii.

Fiind anunţate Coduri Roşii de furtuni şi după câteva zile de ploi torenţiale, apele adunate au inundat mai multe regiuni şi oraşe.
Există victime umane, iar alte mii de persoane au fost evacuate din calea puhoaielor. Locuitorii din sud-estul peninsulei îşi revin cu greu după inundaţii nemaivăzute de 100 de ani, după o furtună care a adus pe alocuri şi 400 de litri de apă per metru pătrat.

Au avut de suferit şi proprietăţile oamenilor. Inundate au fost câteva mii de maşini şi nu toate ar putea ajunge la fier vechi. După cum v-am spus şi în 2017, atunci când uraganul Harvey din SUA a afectat în jur de un milion de autovehicule, problema este că multe din acestea vor ajunge foarte curând pe piața mașinilor rulate, deşi sunt într-o stare vizuală bună. Majoritatea acestora vor fi întoarse asigurătorilor care vor încerca să recupereze ceva daune prin scoaterea acestora la vânzare, de regulă prin licitaţii, care sunt pe placul unor afaceriști din Moldova.

AutoBlog.MD îi atenționează pe cei care își vor dori să procure un automobil rulat, importat din vestul Europei, ca să fie foarte atenți la starea acestuia și cel mai bine să îl verifice într-un service autorizat, ori să apeleze la serviciile Auto Inspect. Există riscul ca aceste automobile să nu fi fost doar inundate, dar și accidentate, iar ulterior reparate odată ajunse în ţara noastră.

Support Ukraine