Acum TOȚI șoferii la control – plimbăreții vor fi amendați!

Acum 4 ani - 13 Aprilie 2020, autoexpert
Acum TOȚI șoferii la control – plimbăreții vor fi amendați!
Mai deunăzi, vorbeam despre polițiștii care stopează vehicule angajate în transportul de pasageri, pentru verificări, iată că astăzi avem detalii noi despre activitatea Inspectorilor de Patrulare.

Se pare că în vizorul autorităților se vor afla și automobiliștii "simpli", cei care circulă cu motiv sau fără motiv. Angajații INP "verifică șoferii pentru a stabili motivul deplasării, starea de sănătate și respectarea regulamentului circulației rutiere".

Monitorizând traficul rutier și efectuând verificări frecvente au fost depistați și cele 14 persoane, care au urcat în stare de ebrietate la volan. Iată de ce acțiunile INP vor continua și în următoarea perioadă, pentru asigurarea securității rutiere și prevenirea incidentelor provocate de aceste încălcări.

De menționat că în raionul Soroca, Ștefan Vodă și satul Carahasani, a fost instituit regim de carantină, sunt impuse restricții de circulație, iar pe teritoriul acestor localități activează posturi fixe și patrule, care monitorizează situația.

Polițiștiisolicită cetățenilor să respecte măsurile trasate, să evite ieșirile nemotivate din casă, aflarea în grupuri mai mari de 3 persoane sau alte acțiuni interzise, care pot fi penalizate conform legii.

Totodată cetățenii sunt îndemnați să apeleze 112 dacă pentru a raporta încălcarea regulilor menționate mai sus.

Support Ukraine