Accidentul zilei în Chişinău. Deplasându-se în coloană, un camion militar a intrat într-un tun antitanc

Acum 6 ani - 15 Aprilie 2018, autoblog
Accidentul zilei în Chişinău. Deplasându-se în coloană, un camion militar a intrat într-un tun antitanc
Poate cel mai neobişnuit accident care s-a întâmplat astăzi a avut loc pe şoseaua Balcani.

Un martor ocular a fotografiat urmările unui incident periculos cu implicarea unui camion militar şi a unui tun antitanc, tractat de un alt camion.

Din cauza deplasării într-o coloană şi existând un spaţiu relativ redus între vehicule, unul dintre şoferi a frânat şi l-a pus într-o situaţie neaşteptată pe cel care îl urma. Distanţa redusă a făcut ca vârful tunului să spargă parbrizul camionului şi să intre în cabină.

Dacă şoferul a fost rănit sau a reuşit să se ferească la momentul oportun deocamdată nu se cunoaşte.

Potrivit informaţiilor, maşinile militare rulau pe traseu în cadrul unui exercţiu tactic complex al Armatei Naţionale, desfăşurat în perioada 11-12 aprilie curent, care are loc la Centrele de instruire din toate garnizoanele Armatei Naţionale.

Circa 400 de ofiţeri şi subofiţeri din subdiviziunile de infanterie, artilerie, apărare antiaeriană, logistică, medicală şi comunicaţii execută misiuni comune cu implicarea tehnicii militare din dotare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Support Ukraine