Accidentul cu implicarea câtorva modele noi Toyota. Cine se face vinovat

Acum 2 ani, 7 luni - 20 Septembrie 2021, autoblog
Accidentul cu implicarea câtorva modele noi Toyota. Cine se face vinovat
Osituație mai puțin plăcută a avut loc azi în preajma showroom-ului Toyota Centru Chişinău “Continent”.

În timpul livrării mai multor automobile noi, o defecțiune la remorca TIR-ului a dus spre accidentarea câtorva automobile – două Toyota RAV4, un Lexus RX și un Land Cruiser 300.

Incidentul este confirmat și de un martor care se afla la fața locului și a încărcat un filmuleţ pe o reţea de socializare.

Noi am luat legătură cu importatorul oficial a automobilelor Toyota în Republica Moldova, însă reprezentanții companiei Continent au refuzat să comenteze situația până când se vor stabili toate circumstanţele care au dus la acest eveniment nefericit.

În același timp, din cunoștințele pe care le avem în domeniu, suntem mai mult decât siguri că toate automobilele implicate în acest incident sunt asigurate, iar din moment ce defecțiunea pare să fi avut loc la nivelul remorcii TIR-ului, cel mai probabil compania transportatoare va fi cea care va trebui să rezolve această situație.

Automobilele tamponate vor fi reparate după toate standardele mărcii, iar clienții care se vor arăta interesați de ele la sigur vor fi notificați despre incidentul în care au fost implicate și cel mai probabil vor beneficia și de o reducere de preț dacă nu vor avea alte pretenţii.

Support Ukraine