Accident groaznic în judeţul Iaşi: 7 persoane decedate și alte trei rănite

Acum 2 ani, 3 luni - 1 Februarie 2022, autoblog
Accident groaznic în judeţul Iaşi: 7 persoane decedate și alte trei rănite
Un accident înfiorător a avut loc în această dimineață, înainte de ora 7:00, în urma căruia şapte persoane și-au pierdut viața!

Din informațiile disponibile se pare că o basculantă ar fi derapat în curbă (posibil din cauza unei roţi care ar fi explodat), a acroșat o ambulanță, iar mai apoi a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un microbuz plin cu muncitori, notează Alo Iaşi.

În urma impactului devastator, cele şase persoane aflate în microbuz (sunt din două sate ale comunei Balş, lângă Tg. Frumos și se îndreptau către Iași pentru a ajunge la muncă) și-au pierdut viața pe loc, iar șoferul camionului a decedat ulterior.

Persoanele (trei în total) aflate în ambulanța oprită în urma coliziunii la 100 de metri faţă de locul accidentului, printre care și o gravidă, au suferit răni ușoare, însă şoferul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean implicat în accidentul rutier de la Bălţaţi a intrat în sala operaţie cu ruptură de splină cu hemoperitoneu.

„Un accident rutier s-a produs în localitatea Sârca din comuna Bălțați. În accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, cu posibil 7 persoane inconștiente și o ambulanță SAJ cu un pacient. La locul intervenției au fost alocate, un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensivă, un echipaj de Autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM ) și un echipaj de prim ajutor de la Iași, dar și două ambulanțe SAJ Iași”, au transmis inițial reprezentanții ISU Iași.

Support Ukraine