Accident grav în raionul Hînceşti. Două maşini au căzut într-o groapă masivă de pe un drum naţional

Acum 2 ani, 9 luni - 5 Iulie 2021, autoblog
Accident grav în raionul Hînceşti. Două maşini au căzut într-o groapă masivă de pe un drum naţional
Accident grav în raionul Hînceşti. Aseară, trei persoane au ajuns la spital după ce două mașini au căzut în una şi aceeași groapă de pe un drum naţional aflat în reparaţie. Două dintre victime sunt minore!

Totul s-a întâmplat duminică seară, în jurul orei 22:40, pe traseul R-34, la ieșire din satul Mereșeni. Potrivit poliției, cele două automobile de marcă Opel şi Peugeot se deplasau pe aceeași bandă de circulație. Ambii șoferi ar fi ignorat cerințele de pe indicatoarele rutiere și au ajuns astfel în groapă.

În urma accidentului, șoferul din Opel de 46 de ani și doi pasageri ai acestuia, ambii de 17 ani, au fost transportați la spitalul raional din Hîncești pentru îngrijiri medicale. Tânărul de 26 de ani care conducea Peugeot-ul, dar și pasagerul acestuia de 18 ani, nu au avut de suferit.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, care a arătat o concentrație de 0.00 mg/l alcool în aerul expirat. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Support Ukraine