A încercat să fugă de poliție, dar fără succes. Aparatul drager a arătat o concentrație de 1,34 mg/l alcool

Acum 10 luni - 31 Martie 2022, autoexpert
A încercat să fugă de poliție, dar fără succes. Aparatul drager a arătat o concentrație de 1,34 mg/l alcool
În după-amiaza zilei de ieri, inspectorii de patrulare fiind implicați la asigurarea securității circulației rutiere, pe strada Independenței din orașul Edineț, au observat un Renault Scenic, care se deplasa haotic cu viteză.

La semnalul inspectorilor de a stopa autoturismul, șoferul a ignorat intenționat somația, îndreptându-se spre un traseu național. Agenții de patrulare, văzând situația creată și pentru a evita pericolul pentru restul participanților la trafic, l-au blocat.

În mașină se afla șoferul, un bărbat de 45 de ani. În timpul discuției inspectorii de patrulare au simțit un miros puternic de alcool, solicitând să fie supus testului Drager. Rezultatul a arătat 1,34 mg/l alcool în aerul expirat.

Automobilul a fost dus la parcarea specială, iar conducătorul auto a rămas fără permis de conducere, fiind documentat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat. Subsecvent, conform legii penale acesta riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Support Ukraine