VW Beetle primește un update de substanță

Acum 7 ani, 10 luni - 28 Mai 2016
VW Beetle primește un update de substanță
VW Beetle primește un facelift important. Știu, asta se întâmplă din când în când, de 78 de ani. De data asta, 3 echipări speciale, elemente de caroserie redesenate, o linie nouă de culori și materiale noi își fac apariția în ofertă.

De acum, nu ne vom mai uita la VW Beetle la fel! …la propriu, desigur. Și asta, pentru că noul desen al barelor de protecție îi va modifica aspectul, transformându-l într-unul sportiv. Acestea vor fi disponibile în versiunile Basic și Design Line. Și versiunea de top, numită R-Line (fosta Beetle Sport) va avea bare noi, care integrează prize de aer în partea de sus.

Mai mult, modele noi de jante pe 17 inci (Philadelphia) și 18 inci (Ravenna Adamantium) și stopuri cu tehnologie LED și tentă fumurie pot fi comandate în cadrul variantelor Design Line și R-Line.

Nici habitaclul n-a scăpat: o iluminare mai deschisă a instrumentelor de bord, cadrane redesenate și linii ușor modificate ale bordului la echipările Design Line și R-Line. Dincolo de acestea, clientul poate opta pentru vopsirea feței bordului în diferite culori, adăugând o notă de individualitate ansamblului. Și materialele tapițeriei sunt noi, pentru un confort îmbunătățit al habitaclului.

În contrast cu gama împrospătată a culorilor, pachetul opțional Black Style include jante de 18 inci, capace pentru oglinzile laterale și plafon, toate negre.

Gama de motoare rămâne neschimbată, clienții putând opta pentru 3 propulsoare pe benzină și două diesele cu puteri între 105 și 220 de cai. Prețurile vor rămâne neschimbate, în ciuda complexității facelift-ului.

În plus, o nouă variantă specială, numită Denim, amintește de modelul Jeans Beetle, din 1974. Modelul fashion va putea fi comandat exclusiv în nuanța metalizată de albastru ”Stonewashed Blue Metallic”, care amintește de culoarea jeans-ilor. Prelata modelului decapotabil este, are, de asemenea, aspect de jeans și contrastează spectaculos cu jantele de 17 inci în culoarea grafitului.

La interior, tepiseria albastră, buzunarele de depozitare în stilul jeans-ilor și fața mată, de culoare albastră a bordului completează tema modelului. Prețul său pornește de la 23.600 euro.

Pachetul interior R-Line va fi updatat, iar producția variantei Allstar va continua, grație succesului de care s-a bucurat. Aceasta va costa de la 22.775 euro, iar caracteristicile sale speciale includ jante pe 17 inci, climatronic cu două zone și sistem de navigație.

Celor care vor tot ce poate oferi Beetle într-un singur pachet, VW le dedică varianta Exclusive. Jante cu design special, interior cu elemente sobre, negre și din aluminiu, tapițerie parțial din piele nappa și piele Cool. Aceasta rămâne rece chiar și în zilele însorite, asigurând un confort maxim. Prețul pentru varianta hatchback începe de la 24.200 euro, iar cel pentru modelul cabrio de la 28.550 euro.

Majoritatea modelelor anunțate vor fi disponibile imediat, în timp ce doar varianta R-Line cu motorul de 220 CP va putea fi comandată de la mijlocul lunii iunie.

Support Ukraine