Viral! Un primar din România, posesor de Mercedes-AMG, a filmat cum îi sunt lovite cu ciocanul jantele scumpe

Acum 4 luni - 21 Noiembrie 2022, autoblog
Viral! Un primar din România, posesor de Mercedes-AMG, a filmat cum îi sunt lovite cu ciocanul jantele scumpe
Proprietarul unui Mercedes-AMG GLC 43 Coupe cu 390 CP, care costă în România minimum 79.510 de euro, s-a plâns pe Facebook că s-a dus să-și schimbe anvelopele într-un service de marcă și a surprins un angajat în timp ce îi lovea jantele cu un ciocan.

Proprietarul maşinii s-a dovedit a fi chiar primarul comunei Bosanci din judeţul Suceava, Neculai Miron.

Edilul a publicat pe reţeaua de socializare mai multe filmulețe în care arată cum mecanicul încearcă să-i scoată roțile lovind jantele cu un ciocan. Unealta (după sunetul generat, să sperăm că era) din plastic şi a fost folosită pentru a scoate un capac sub care se ascund prezoanele. Însă pentru că acest capac era strâns lipit şi nu s-a scos în întregime, mecanicul a scos mai întâi partea centrală a capacului (un dop din plastic cu emblema Mercedes), după care a încercat să scoată inelul rămas, care este din metal.

Mare ne-a fost şi nouă uimirea să vedem cum se dă cu ciocanul în aceste jante forjate opționale de 21 inchi, care în România costă peste 3.000 de euro, iar în Germania chiar peste 4.000! La un moment dat, cât angajatul service-ului observă că este filmat, acesta încetează să-şi mai demonstreze abilitățile.

DE SEZON. Reprezentanță Mercedes-Servicii “ireproșabile”, așa se schimbă anvelopele!”, a scris Neculai Miron în descrierea postării.

Support Ukraine