Viitorul model Land Cruiser ar putea fi produs și în varianta de performanță Gazoo Racing

Acum 3 ani, 6 luni - 21 Octombrie 2020, autoexpert
Viitorul model Land Cruiser ar putea fi produs și în varianta de performanță Gazoo Racing
Toyota și-a revizuit planurile și ideile de viitor. Japonezii anunță că vor pune accent pe extinderea gamei de modele binecuvântate cu emblema GR, Gazoo Racing. Astfel compania niponă speră să cucerească mai mult public.

Producătorul japonez de mașini are deja în colecția sa câteva sportive GR, printre ele numindu-se Supra, Yaris și chiar o Corolla, care să se alăture familiei zbânțuite, în timpul apropiat. Se zvonește că am putea vedea chiar și un Land Cruiser, succesorul lui 200, redenumit în 300, foarte sugestiv numele de altfel, și în anumite specificații se va putea deosebi prin atribuirea abreviaturii emblematice GR.

Chiar dacă soarta unui astfel de proiect este la etapa actuală absolut incertă, este remarcabil totuși faptul că Toyota, încearcă să pipăie reacția publicului la anumite idei.

În eventualitatea în care un Land Cruiser 300 GR va fi totuși construit, ne putem aștepta să vedem un SUV mai bine pregătit pentru off-road, cu motor puternic, suspensie fermă și rezistentă, bodykit cu protecții de noroi și jante cu anvelope dedicate ieșirilor în afara asfaltului, plus câteva atribute noi, caracteristice acestui "sport".

Support Ukraine