Unul dintre cele mai puternice BMW X5 M din România poate derapa frumos pe zăpadă

Acum 6 ani, 1 lună - 5 Martie 2018, autoblog
Unul dintre cele mai puternice BMW X5 M din România poate derapa frumos pe zăpadă
Unul dintre cele mai puternice BMW-uri X5 M din România a demonstrat că poate derapa frumos pe zăpadă.

SUV-ul cu 750 de CP şi un eşapament asurzitor a alunecat în jurul unui Suzuki Jimny, dar şi pe o alee de undeva din Bucureşti.

Acest X5 M F85 se deosebeşte de altele din regiune printr-un kit exterior aerodinamic modificat în zona barelor de protecţie cu un splitter şi difuzor din carbon. Grila radiatorului a fost vopsită în culoare neagră, iar corpurile oglinzilor retrovizoare sunt din fibră de carbon.

Caroseria a fost colantată cu o folie de culoarea neagră mată, iar stopurile, blocurile optice şi geamurile au devenit fumurii.

Sub capotă a beneficiat de servicii de la băieţii de la atelierul Gorilla Performance, care i-au mărit puterea până la 750 de cai. Nouă este şi suspensia de la KW, una dintre cele mai bune de pe piaţă pentru X5, dar şi sistemul sport de evacuare a gazelor de eşapament cu terminaţii acoperite cu fibră de carbon şi care este foarte gălăgios.

Remarcabile sunt şi jantele maşinii, unele pe care proprietarul le schimbă foarte des. Acestea sunt confecţionate de compania austriacă Z Performance, care are o experienţă în domeniu de peste 25 de ani, iar fondatorul acestei firme este un oarecare Zed Sly (din câte se ştie este un milionar turc supranumit şi „Tatăl Roţilor"), cel căruia îi şi aparţine acest X5 M.

SUV-ul este înmatriculat în România, în judeţul Neamţ, acolo unde este filiala locală a Z Performance. Zed Sly mai are în proprietate actualmente un Lamborghini Huracan şi un Mercedes-AMG C63 S Coupe, ambele de asemenea fiind modificate şi înmatriculate la Bucureşti.

Support Ukraine