Un șofer din capitală a tamponat două vehicule după ce a LEȘINAT la volan!

Acum 4 ani, 6 luni - 12 Septembrie 2019, autoexpert
Un șofer din capitală a tamponat două vehicule după ce a LEȘINAT la volan!
Un accident grav cu implicarea a două mașini și un camion, a avut loc ieri, 10 septembrie, pe strada Mihai Viteazul din capitală. Totul s-ar fi întțmplat după ce șofer unui automobil a leșinat chiar în timpul condusului!

ontactat de jurnaliști, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a menționat că poliția a fost alertată la ora 09:45, transmite portalul Știri.md

La fața locului polițiștii au stabilit că, în accident sunt implicate 3 unități de transport. Un Mitsubishi la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani, o mașină de model KIA care era condusă de un șofer în vârstă de 41 și un KamAZ, condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani„, a menționat Natalia Stati.

Potrivit poliției, șoferului automobilului de model Mitsubishi s-a simțit rău, a pierdut cunoștința și, a ieșit pe contrasens tamponând automobilul KIA.

După impact, Mitsubishi a revenit pe bandă, a ieșit pe acostament tamponându-se în KamAZ. În urma accidentului, la spital a fost transportată pasagera din Mitsubishi„, a precizat Stati.

Oamenii legii cercetează toate circumstanțele producerii accidentului.

Support Ukraine