Un polonez a vrut să se strecoare printre aglomeraţia provocată de camioane pe autostradă şi a provocat un accident

Acum 2 ani, 8 luni - 26 Iulie 2021, Piata Auto
Un polonez a vrut să se strecoare printre aglomeraţia provocată de camioane pe autostradă şi a provocat un accident
Mulţi dintre noi nu suntem tocmai încântaţi atunci când două camioane se depăşesc unul pe celălalt pe un drum cu două benzi.

Fiind adeseori limitate la viteză sau impuse să folosească cruise-control, diferenţa de viteză între două camioane la depăşire poate fi de doar câţiva km/h, ceea ce face ca întreg episodul de depăşire să fie unul lent.

Dar un caz produs recent pe autostrada A2 din Polonia nu era tocmai o depăşire din cele mai lente, dar a provocat inevitabil o aglomeraţie de scurtă durată pe autostradă. Şoferul unui Volvo XC90 a fost nerăbdător, însă, şi a apucat-o pe banda de urgenţă, încercând să depăşească cele două camioane, după care a revenit brusc pe banda stângă, provocând un accident între maşina sa, o altă maşină şi unul dintre camioane.

Şi totul pentru un minut de nerăbdare. Iar dacă ne citesc şoferi de camioane, ei ne-ar putea spune cu siguranţă mult mai multe despre depăşiri şi situaţii creat de unii şoferi, legate de acestea. Vezi toată situaţia din Polonia în video-ul de mai jos.

Support Ukraine