Un moldovean stabilit în Germania conduce pentru prima dată Dacia Spring electrică şi-şi relatează impresiile

Acum 2 ani, 4 luni - 7 Noiembrie 2021, Piata Auto
Un moldovean stabilit în Germania conduce pentru prima dată Dacia Spring electrică şi-şi relatează impresiile
Dacia Spring electrică e deja prezentă pe străzile din România, devenind chiar cel mai vândut model electric din patria sa, iar în Moldova încă se mai lasă aşteptată.

Însă, un moldovean stabilit în Germania, pe nume Andrei Ioniţă, parte şi el din comunitatea celor ce vizitează frecvent PiataAuto, a mers de curând la un dealer din Germania să cunoască pe viu noua Dacia Spring, întrucât se gândeşte foarte serios să o achiziţioneze ca a doua maşină în familie.

Andrei e stabilit de câţiva ani buni în Germania, lucrează ca IT-ist acolo şi de când se ştie îl pasionează într-un mod foarte special maşinile şi toată lumea auto. Întrucât are o familie mare, cu 4 copii, Andrei are şi o maşină mare drept vehicul principal al familiei — un Mercedes-Benz GLS 450. Era una din opţiune care oferea un număr suficient de locuri, confort şi plăcere în condus. Acum, însă, moldoveanul se gândeşte să-ţi cumpere a doua maşină în familie, care, tocmai pentru că e a doua, poate fi mult mai mică şi mai practică, pentru a descurca mai agil şi preferabil mai eficient în perimetrul oraşului şi al suburbiilor. Având aceste necesităţi, Dacia Spring e una din opţiunile principale pe care le analizează, iar dincolo de fişa tehnică, Andrei a vrut să o şi testeze în condusul de oraş. Aşa că a programat din timp un test drive la dealer, iar acum câteva zile a mers să-l facă.

A făcut cu ea câteva trasee obişnuite pe care le face după amiază, mergând după copii, deplasându-se prin oraş. Şi a filmat un review brut cu impresiile sale, review care nu pretinde a fi un test profesionist, dar noi zicem că şi aceste impresii, din perspectiva unui potenţial simplu cumpărător, conaţional de-al nostru stabilit în Germania, ar putea fi foarte interesante pentru mulţi dintre noi. Până la urmă, sunt impresiile pe care le-ar putea avea mulţi şoferi şi sunt impresii venite dintr-o exploatare absolut cotidiană, urbană.

Aşadar, te invităm să vezi mai jos ce impresie a produs noul model românesc, primul model electric Dacia, unui moldovean stabilit cu traiul în Germania.

Support Ukraine