Un BMW condus de un șofer beat a ars în întregime după ce s-a izbit într-un pilon de pe str. Muncești! Pasagerul a decedat

Acum 3 ani, 1 lună - 15 Februarie 2021, autoexpert
Un BMW condus de un șofer beat a ars în întregime după ce s-a izbit într-un pilon de pe str. Muncești! Pasagerul a decedat
Un accident tragic a fost înregistrat în această noate pe str.

Muncești din sectorul Botanica al capitalei. Este vorba despre un BMW Seria 5, care a ars în întregime după ce s-a izbit într-un pilon, luând cu sine și viața unui pasager.

Dispeceratul Direcției de Poliţie a mun. Chișinău a fost sesizat în noaptea de 12 februarie, în jurul orei 2:15, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe șos. Muncești, unde automobil de marca BMW, s-a tamponat cu un pilon electric, iar pasagerul a rămas blocat.

Imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului angajații Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul DP mun. Chișinău și angajații IGSU, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajungând la fața locului în cadrul documentării polițiștii au stabilit că automobilul BMW era condus de conducător în vârstă de 25 ani, deplasându-se cu viteză excesivă a pierdut controlul asupra volanului a derapat de pe traseu tamponându-se într-un pilon electric. Pasagerul care la acel moment se afla în automobil în urma impactul a decedat.

Fiind supus testului alcoolscopic, conducătorul a arătat în aerul expirat o concentrație de alcool de 0,55 mg/l.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru Încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport.

Tânărul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenție al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar conform legislației în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 4 la 8 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Support Ukraine