Un accident cu 4 automobile implicate, pe strada Albişoara din Chişinău, a dat peste cap circulaţia în centrul capitalei

Acum 2 ani, 4 luni - 20 Decembrie 2021, Piata Auto
Un accident cu 4 automobile implicate, pe strada Albişoara din Chişinău, a dat peste cap circulaţia în centrul capitalei
Dimineaţa de luni a început cu ambuteiaj şi mai mari şi mai grave decât de obicei în centrul Chişinăului.

Un accident produs pe strada Albişoara la intersecţie cu strada Feredeului, cu implicarea a 4 automobile, a dus la blocarea aproape în întregime a unui sens de cirulaţie şi a sensului opus pentru virare la stânga, fapt care a determinat propagarea ambuteiajului până spre gara feroviară, şi chiar bd. Negruzii şi strada Ciuflea, nemaivorbind de strada Ismail, unde traficul şi aşa e aproape staţionar la orele dimineţii.

Accidentul în sine nu e unul grav şi pare să se fi întâmplat din cauza unei virări neregulamentare la săgeata verde dreapta a semaforului de pe strada Feredeului, care a determinat lovirea din spate a unei maşini, ferirea altei spre cea de pe contrasens şi acroşări reciproce.

Poliţia a venit la faţa locului şi urma să evacueze automobilele după documentarea cazului, însă poziţionarea dispersată a acestora a şi fost cauza unui ambuteiaj atât de mare.

Support Ukraine