Accident rutier produs în mun. Chișinău, soldat cu decesul unei femei

Acum 2 ani, 8 luni - 11 August 2021, Telegraph
Accident rutier produs în mun. Chișinău, soldat cu decesul unei femei
O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, a decedat în urma unui accident rutier produs pe str. Grenoble din capitală, informează INSP.

În jurul orei 20:58, Dispeceratul Direcției de Poliţie a mun. Chișinău a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe str. Grenoble, tamponare de pieton.

Angajații Secției documentare accidente rutiere de comun cu ofițerul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. În cadrul documentării polițiștii au stabilit că automobil Skoda, condus de un tânăr în vârstă de 19 de ani, a tamponat o femeie în vârstă de aproximativ de 60 de ani, care traversa strada neregulamentar.

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele. Totodată polițiștii întreprind toate măsurile în stabilirea identității femeii.

Support Ukraine