Trei piloţi vor reprezenta Moldova în Campionatul Internaţional de Autoslalom

Acum 7 ani, 10 luni - 17 Mai 2016
Trei piloţi vor reprezenta Moldova în Campionatul Internaţional de Autoslalom
Trei piloţi vor reprezenta Republica Moldova în Campionatul Internaţional de Autoslalom care va avea loc pe 14-15 mai în orașul Constanţa din România.

În acest week-end în or. Constanța are loc deschiderea Campionatului Internațional de Autoslalom, la care vom fi reprezentați de 3 piloți.

Este vorba de Balan Andrei (VW Golf GTI Mk1) — dublu vice-campion al Campionatului Național de Autoslalom din RM, Egor Tetiushev (Opel Kadett 2.0) — participant activ pe parcursul a ultimii 2 ani în Campionatului Național și nu numai și Orlov Vladimir (Honda Civic 1.6) — debutantul din acest an care are ca scop cucerirea nu doar podiumurilor naționale dar si celor de peste hotare.

În ajutorul băieților noștri va merge și vice-președintele Federației Auto din RM care este un coach/mentor deosebit cu o experiență vastă în Campionatele Internaționale — Maxim Besedin.

Reamintim faptul că, autoslalomul este o disciplină sportivă ce presupune îndemânare și viteză pe un tur lansat, pe traseu fiind prezente secțiuni tehnice delimitate prin conuri.

Concurenții sunt împărțiți pe clase, în funcție de capacitatea cilindrică a mașinii de concurs. Sezonul 2016 al Campionatului Internațional de Autoslalom va cuprinde patru etape, printre care în program intră și două etape urbane, la Constanța și București.

Precizăm și faptul că pe 21 mai va avea loc a 2-a Etapă a Campionatului Național din R. Moldova, ora 11:0 în mun. Chișinău, bd. Dacia 61, parcarea METRO 2 (ieșirea din Chișinău spre Aeroport)!. Dacă îți place viteza și adrenalina sună la numărul de telefon 079797500 și înscrie-te în competiție.

Support Ukraine