Șoferul unui Audi a accidentat mai multe mașini la Botanica, după care și-a rupt mașina în trei bucăți izbindu-se în copaci

Acum 1 an, 4 luni - 16 Mai 2021, autoexpert
Șoferul unui Audi a accidentat mai multe mașini la Botanica, după care și-a rupt mașina în trei bucăți izbindu-se în copaci
Șoferul unui Audi se zbate între viață și moarte, după ce mașina cu care se deplasa s-a izbit violent într-un copac și s-a rupt în trei bucăți! Impactul a fost înregistrat în această noapte, în jurul orei 3:00, pe sensul giratoriu de lângă uzina Tutun CTC.

Conform informațiilor disponibile în acest moment, noaptea trecută, oamenii legii au fost alertați de către mai mulți participanți la trafic, care au urmărit un Audi, fără plăcuțe de înmatriculare, a cărui șofer a accidentat mai multe automobile pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al capitalei și a fugit de la locul accidentului, însă i-ar fi pierdut urma în intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Mihai Viteazul.

Ulterior, poliția a mobilizat mai multe echipaje pentru identificarea automobilului, dar și a șoferului. Din nefericire, peste ceva timp, automobilul buclucaș a fost găsit grav avariat. Ajungând la fața locului angajații poliției au stabilit că mijlocul de transport, un Audi A6, era condus de un conducător în vârstă de aproximativ 20-25 ani, care într-un moment dat a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit în copaci în sensul giratoriu de lângă Tutun CTC. În urma impactului, mașina a fost ruptă în trei bucăți, iar șoferul a fost transportat la spital în stare gravă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili tote circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Support Ukraine