Şoferiţa care a provocat accidentul cumplit în sectorul Buiucani al capitalei a decedat la spital

Acum 4 ani, 5 luni - 9 Octombrie 2019, Piata Auto
Şoferiţa care a provocat accidentul cumplit în sectorul Buiucani al capitalei a decedat la spital
Şoferiţa care se face vinovată de producerea accidentului groaznic din sectorul Buiucani al capitalei a decedat la spital în această dimineaţă.

Informaţia a fost confirmată pentru Agora.md de către şeful serviciului de presă al Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Veronica Istrati, care a comunicat că femeia s-a stins din viaţă la ora 10:00 astăzi, 8 octombrie 2019.

Amintim că la momentul producerii accidentului şoferiţa se afla în stare de ebrietate, expertiza medicală constatând o alcoolemie de 2.15 g/l în sânge. În urma accidentului a decedat şi pasagerul care se afla în automobilul de model Porsche Cayenne, care a provocat accidentul.

În total în urma accidentului 25 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, nouă persoane, inclusiv şoferiţa SUV-ului Porsche Cayenne, fiind spitalizate la Institutul de Medicină Urgentă. La ora actuală cinci persoane au fost externate, iar alte trei persoane continuă tratamentul. Potrivit şefului departamentului de Medicină Urgentă, Igor Curov, starea pacienţilor este de gravitate medie şi viaţa acestora se află în afara oricărui pericol.

Support Ukraine