Skoda dezvăluie interiorul noului concept Vision 7S

Acum 7 luni, 1 săptămână - 17 August 2022, autoexpert
Skoda
Skoda
Noua imagine, publicată de cehi, dezvăluie ecranul central amplasat în mod vertical, ceea ce cu siguranță reprezintă o premieră pentru Skoda. De asemenea, constructorul a anunțat și debutul oficial al conceptului, care va avea loc pe 30 august curent.

Începând cu anul viitor, Skoda va lansa modelele cu un nou limbaj de design, care se va numi Modern Solid. Până atunci, putem observa unele detalii datorită noului teaser publicat de Skoda. 

Vision 7S este un SUV electric cu șapte locuri, care de fapt este și prima mașină în care constructorul din Mlada Boleslav a montat ecranul central în mod vertical, ca o tabletă. Exact sub ecran, sunt aplicate comenzile pentru reglarea temperaturii habitaclului, cu funcție haptică. Iar sub aceste comenzi sunt prezente spații de depozitare, precum și o zonă de încărcare a telefonului. 

De asemenea putem observa că interiorul conceptului este unul minimalist, iar volanul este aplatizat în părțile superioare și inferioare. Noul concept urmează să fie prezentat în mod oficial pe 30 august curent. 

Support Ukraine