Şi-a găsit maşina lovită de un stâlp şi oprită într-un perete scurt. I s-a întâmplat unui român la Chişinău

Acum 5 ani, 4 luni - 14 Decembrie 2018, autoblog
Şi-a găsit maşina lovită de un stâlp şi oprită într-un perete scurt. I s-a întâmplat unui român la Chişinău
Ghinion pentru un conducător auto care a venit la Chişinău cu automobilul său înmatriculat în România, un sedan Opel Vectra.

Şoferul şi-a parcat maşina pe strada Drumul Viilor din cartierul Telecentru şi a mers să-şi caute de nevoile lui, dar când s-a întors nu a mai găsit-o acolo unde a lăsat-o.

Proprietarul Opel-ului l-a poziţionat pe un drum în rampă şi ar fi uitat să tragă frâna de mână, ori aceasta ar fi cedat în caz că a tras-o. Drept rezultat, maşina a apucat-o la vale până nu a fost oprită de un perete scurt care a fost construit într-o curte, ieşind la câţiva metri de pe suprafaţa carosabilă.

Din fericire, incidentul nu a pus în pericol alţi participanţi la trafic sau pietoni, însă s-a soldat cu pagube pentru posesorul automobilului.  Un stop a fost stricat, iar partea-i laterală din dreapta, în particular aripa posterioară şi uşile au fost zgâriate şi pe alocuri îndoite după un contact milimetric cu un stâlp.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Support Ukraine