Reparaţii de drumuri în Chişinău: un microbuz a ajuns azi noapte într-o groapă imensă, nesemnalizată, de pe strada Paris

Acum 2 ani, 7 luni - 16 August 2021, Piata Auto
Reparaţii de drumuri în Chişinău: un microbuz a ajuns azi noapte într-o groapă imensă, nesemnalizată, de pe strada Paris
De nenumărate ori spunem cu toţii că avem o mare problemă în Moldova cu modul în care sunt marcate şi semnalizate zonele cu lucrări de drum.

Gropi imense sunt adeseori marcate doar cu un gard de formă, pus imediat pe perimetrul acelei gropi, fără vreo atenţionare prealabilă, fără vreo dirijare din timp a traficului. Adeseori toate indicatoarele rutiere sunt puse la grămadă tot exact în locul în care se şi desfăşoară lucrările. E exact situaţia unei gropi imense de pe strada Paris din Chişinău, unde astă-noapte a nimerit un microbuz Mercedes-Benz Sprinter.

Microbuzul a ajuns cu ambele roţi faţă suspendate în aer, lovind totodată cu partea sa frontală malul opus al gropii imense. Din câte se poate vedea din fotografia de mai sus, groapa era marcată doar cu o plasă abia vizibilă, pusă fix pe marginea sa, iar cât de bine întinsă era, ca să reflecte lumina, nu vom mai şti. Cert este că şoferul de Sprinter a văzut prea târziu această groapă imensă descoperită din Chişinău şi a ajuns în situaţia asta.

Support Ukraine