„Registru” le va ajuta locuitorilor Moldovei să afle istoria automobilelor lor

Acum 7 ani, 11 luni - 21 Mai 2016
„Registru” le va ajuta locuitorilor Moldovei să afle istoria automobilelor lor
ÎS „Registru” a lansat un nou serviciu care le oferă locuitorilor Republicii Moldova informații despre automobilul procurat pe piața secundară, notează NOI.md.

Potrivit unui comunicat difuzat de întreprindere, avînd în vedere că piaţa auto din Moldova în mare parte este de mîna a doua, posibilitatea de a obține informații detaliate și fiabile cu privire la „biografia” autovehiculului devine deosebit de valoroasă.

Acum informația respectivă poate fi obținută în mod instantaneu, online, folosind Internetul sau telefonul mobil. Timpul de procesare a comenzii este un minut şi jumătate.

Acest serviciu este oferit în mod gratuit în cazul în care este solicitată o informaţie sumară: număr de înregistrare, marcă, model, culoare, tipul autoturismului şi al remorcii.

În cazul necesității unor informații mai detaliate, care includ peste douăzeci de caracteristici, acest serviciu va fi cu plată. Prin intermediul internetului, taxa constituie 30 de lei, prin operatorul de telefonie mobilă Moldcell (sms) – 60 de lei. Plata se percepe numai în cazul furnizării informației integrale. În cazul în care autovehiculul nu este găsit în registru, taxa nu se va percepe.

Support Ukraine